Ansichtkaarten van geredde legkippen

Nieuw: de Red een Legkip Kippenkaartenset

Een bijzondere kaartenset met adoptiekippen van Red een Legkip in de hoofdrol. Zoals ex-kooikip Mies, die op één van de kaarten stilstaat bij de opkomende zon. En Ing, ook een ex-kooikip, die tegenwoordig met haar snavel in de modder wroet. Haan Marinus Napoleon is altijd een vrij man geweest, maar zonder hem is deze set niet compleet.

Eefje

“Legkippen zijn geen machines, maar wezens met gevoel”
Er was een tijd dat zij nooit hoefden te schuilen voor storm, regen of sneeuw. Zelfs zonnestralen werden door de muren van hun schuur geweerd, zij hadden immers kunstlicht. Hun dag was als alle andere dagen, seizoenen waren hen vreemd. Na het leggen van honderden eieren waren zij de uitputting nabij. Deze kippen zijn gered, hun zusters zijn vermoedelijk over de grenzen getransporteerd waarna zij werden geslacht. De mens lijkt in de war: want legkippen zijn geen machines, maar wezens met gevoel.

Wurk fan Durk
De set is vanaf 10 euro te koop via Wurk fan Durk. Per verkochte Kippenkaartenset gaat 2 euro naar Red een Legkip. Geïnteresseerd? Ga naar http://www.wurkfandurk.nl/producten/kippenkaartenset

 

Je kunt ons werk ook steunen door het kopen van ansichtkaarten van geredde legkippen. Zo breng je gelijk door het sturen van deze kaarten naar familie, vrienden of kennissen op een leuke manier het bestaan van Red een Legkip onder de aandacht.

De ansichtkaarten bieden wij te koop aan vanaf 5 stuks of een meervoud daarvan. Zij hebben het formaat 11 bij 14 cm. De prijs is 3 euro per setje van vijf verschillende kaarten inclusief de verzendkosten. Wil je 5, 10 of meer kaarten van één en dezelfde kaart dan kan dat uiteraard ook, maar vermeld dan wel het nummer en het aantal dat je ervan wilt. Omdat wij de kaarten niet in grote hoeveelheden laten drukken kan het zijn dat er een kaart op is en dat je even moet wachten of anders een kaart dubbel in een setje krijgt.

Je kunt de ansichtkaarten bestellen door een e-mail te sturen aan redeenlegkip@hotmail.com, met duidelijke vermelding van naam, straat, huisnummer, postcode en plaats, plus het aantal setjes van kaarten dat je wilt bestellen, of het nummer en het aantal.
Na ontvangst van het bedrag op Triodos Bank NL32 TRIO 0254 7275 73 (BIC: TRIONL2U), ten name van Red een Legkip, krijg je de kaarten zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Kaarten inclusief verzendkosten naar een Nederlands postadres:

  • 5 kaarten    € 3,00
  • 10 kaarten  € 6,00
  • 15 kaarten  € 9,00
  • 20 kaarten  € 11,50

Hieronder zie je een afbeelding van de kaarten.

Kaart 1


Kaart 2Kaart 3


Kaart 4


Kaart 5


Kaart 6

 

   

 

 Valid XHTML 1.0 Transitional