Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in als je kippen wilt adopteren

Daarbij zijn alle velden verplicht, tenzij anders aangegeven. Lees voordat je je hieronder aanmeld voor adoptie eerst zorgvuldig onze plaatsingsvoorwaarden zodat je weet of je daaraan kunt en wilt voldoen.

Dit formulier functioneert soms niet naar behoren in bepaalde browsers, waaronder Safari. Mocht het niet goed gaan, laat ons dan via onze mail, welkom@redeenlegkip.nl, weten dat je wilt adopteren!


    Amsterdam (Noord-Holland)Dedemsvaart (Overijssel)Nietap (Drenthe)Sint Pancras (Noord-Holland)Piershil (Zuid-Holland)Brouwershaven (Zeeland)Lanaken (België, nabij Maastricht)Ittervoort (Limburg)Landgraaf (Limburg)carpool Echt (Limburg)Gangelt (Duitsland, nabij Schinveld in Nederland)Arnhem (Gelderland)Damwoude (Friesland)Ophaalplek in België: LummenOphaalplek in België: Ramsel


    (Onze plaatsingsvoorwaarden zijn voor 2 kippen een ren van minimaal 2 bij 3 meter en voor 5 kippen een ren van minimaal 10 vierkante meter die deels overdekt dient te zijn. Dit zijn echt voor ons minimale maten: hoe groter de ren hoe fijner het voor de kippen is. Bij deze minimale maten dient de ren ook verrijkt te worden. Dit kan door te zorgen voor diverse schuilplekken waar ze op en onder kunnen zitten, een zitstok, een deel waar ze een zandbad kunnen nemen en bijvoorbeeld een strobaal in de ren te doen waar ze op kunnen scharrelen en zitten. De bodem in de ren dient van aarde, zand of gras te zijn.)