Isabel en Annabel in de sneeuw

Ex-legbatterijkip Isabel schrijft ontroerend boek

‘Isabel en Annabel in de sneeuw’ is een bijzonder boek: het is het eerste boek dat ooit door een kip is geschreven. In het boek vertelt kip Isabel haar verhaal. Over hoe zij en haar zuster Annabel eerst opgesloten zitten in een legbatterij totdat ze op een dag vrijgekocht worden en ontdekken hoe het is om als echte kippen te gaan leven.

‘Het verhaal van Isabel zal ieder mens met een beetje hart in zijn lijf direct aangrijpen. Help mee om de wens van Isabel te vervullen!’

Charlotte Mutsaers, schrijfster, kunstenares en winnares van de P.C. Hooftprijs 2010

Het boek telt 36 pagina’s, is rijk geïllustreerd met bijzondere kleurenfoto’s en geschikt voor ieder mens vanaf zeven jaar. Mooi om cadeau te geven aan dierenvrienden, als relatiegeschenk of in het kerstpakket, en aan een ieder die wil leren dat een kip meer is dan een eifabriek. De opbrengst van het boek gaat geheel naar het redden van kippen.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je een voorproefje van het boek.

Bestellen

Het boek kost € 10,00 inclusief verzendkosten in Nederland. Maak € 10,00 over op rekeningnummer NL32 TRIO 0254 7275 73 (BIC: TRIONL2U) ten name van Red een Legkip, onder vermelding van ‘boek Isabel’ en mail je volledige adresgegevens naar welkom@redeenlegkip.nl. Je krijgt het boek zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Als je het boekje vanuit het buitenland wil bestellen dan kost het boek inclusief verzendkosten € 15,00.

Te leen bij de bibliotheek

De Nederlandse Bibliotheken Dienst vond het boek van kip Isabel de moeite waard om er een mooie recensie van te laten maken, waardoor het boek in bijna 200 bibliotheken te leen is op de kinderafdeling.

Juultje en Jonathan

Naast het boek over de kippen Isabel en Annabel, hebben ook twee konijnen, een uit de vleesindustrie en een uit de huisdierenindustrie, hun verhaal over hun leven opgeschreven. Ook dit bijzondere boek is via onze winkel te koop. Als je beide boekjes tegelijk koopt, kosten ze samen € 15,00 bij verzending binnen Nederland.