Red een ander dier

Ook voor andere dieren zoeken we regelmatig een goede plek waar zij oud mogen worden. Het gaat dan om bijvoorbeeld ganzen, eenden, kalkoenen, konijnen, geitjes en bokjes uit de industrie en hangbuikzwijntjes. Heb jij een goede plek voor een paar van deze dieren neem dan contact met ons op.

Geitjes en bokjes

Voor bokjes is weinig plaats op deze wereld. De meeste van hen leven niet langer dan een paar maanden. Ze worden verhandeld voor de slacht. De parkjes en kinderboerderijen waar ze worden geboren hebben vaak geen geld over voor castratie. Daarom vangt Clara Boer ze op en zoekt voor hen een goed huis.

geitjes

Geitjes hebben een groen weitje, een winterproof onderdak, hooi, water, speel- en klimtafels, wat krachtvoer en elkaars gezelschap nodig. Clara kan je helpen met de omrastering en een hok.

Verder moeten de “klauwtjes” ongeveer om de drie maanden worden bijgewerkt om ze kort te houden. Dit kan Clara je een paar keer voordoen.

Heb je een hart voor dieren en een plekje voor een ongewenste bok of geit neem dan contact op met Clara Boer via 06 52528661 of stuur haar een e-mail.