Gelukzakken

Ik kreeg meteen een krop in de keel bij het zien van deze arme dieren! Maar aan de andere kant ook blij dat ik 5 gelukzakken een super thuis zou geven!

Carla

Ik ben al 23 jaar vegetariër en doe al jaren vrijwilligerswerk met dieren. Nu we eindelijk ons huis en grote tuin hadden wou ik heel graag kippetjes. En natuurlijk niet van de winkel maar van zo een verschrikkelijke batterij.

Via een ander gezin bij de dierenopvang kreeg ik jullie website door. Ik heb direct contact opgenomen met Anita uit Lanaken. Ik kreeg meteen een krop in de keel bij het zien van deze arme dieren! Maar aan de andere kant ook blij dat ik 5 gelukzakken een super thuis zou geven!

En nu ben ik zeer trots dat ze het zo goed doen! In het begin moesten ze wat wennen maar beetje bij beetje kwamen de eerste pluimen en ook de gewenning van mijn stem en aanwezigheid!

Nu stormen ze hun hok uit als ze me horen, want de kippetjes weten dat er altijd iets lekkers aan komt. Ik verwen ze veel. Ik kook en koop extra voor hun. Spaghetti, sla, aardappelen … ja, zelfs wortelen kook ik eerst voor ik het geef. Rotverwend dus 🙂

Maar ze verdienen het! Ik ben heel blij met hun en zij denk ik ook met mij!