Stoer

Soms kom ik onze bijkeuken binnen, daar staan ze achter, en dan staan ze op het hok naar binnen te kijken.

Kim & Niels

Wij zijn zo blij met onze vier onlangs geadopteerde kipjes! Ze zijn zo lief en leuk om naar te kijken! We hebben ze Irma, Jose, Leonoor en Isabel genoemd.

Vandaag heeft één van de dames voor het eerst een eitje gelegd (zijn we ze dankbaar voor :-). Ze scharrelen lekker rond en bij mooi weer nemen ze lekker een zandbadje en liggen ze in de zon. Het geeft een supergoed gevoel ze te zien genieten, zeker wetende wat er anders met ze gebeurd zou zijn. Het is fantastisch dat jullie er zijn om deze diertjes te redden!

Verder worden ze al een stuk stoerder als in het begin, toen vonden ze ons maar een beetje eng…nu word ik uitgebreid begroet en wordt het eten bijna uit mijn handen gegrist. En Irma is het stoerst van de dames, zit ook het beste in haar verenpak, die mag ik voorzichtig al een beetje aaien. Trouwens ook ongelofelijk hoe snel hun veren weer aangroeien, vooral Leonoor, Jose en Isabel hadden erg kale borstjes en konten, daar zitten nu, na twee weken, al allemaal weer kleine veertjes op. Gelukkig maar.

Soms kom ik onze bijkeuken binnen, daar staan ze achter, en dan staan ze op het hok naar binnen te kijken. We zullen de dames lekker blijven verwennen. In de, hopelijk nabije, toekomst willen wij een nieuw huis kopen met meer grond, dan komen we zeker terug om meer kipjes te halen!